Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

03 Mayıs 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN MUHTEŞEM KUTLAMA

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN MUHTEŞEM KUTLAMA

 

Türk Eğitim-Sen üyelerinin, ailelerinin ve davetlilerin büyük katılımıyla gerçekleşen gece de Şehitlerimiz için Saygı Duruşu, İstiklal Marşı okundu ve Şehitlerimiz için dua edildi.

Yemekli gecede günün anlamıyla ilgili konuşmalar ve görsel sunular yapıldı. Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanı Ziya HOTAMIŞLI bir konuşma yaptı. Bayrağı devredenTürk Eğitim-Sen Karaman Şubesi Eski Başkanı Mehmet SERİN de yeni yönetime destek ve teşekkür konuşmasında bulundu.

Karaman Milli Eğitim Müdürü Asım SULTANOĞLU da öğretmenlerin değeri üzerine bir konuşma yaptı. Şiirlerin, andımızın okunması, emekli öğretmenlere plaket verilmesi ve müzikli eğlence ile gece devam etti. Gece yemek duası ile son buldu.

Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanı Ziya HOTAMIŞLI, geceye katılan üye ve dostlarımıza, geceyi düzenleyen yönetim kuruluna ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık