Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

16 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

İlk İftar Sofrası Topucak Meydanı’nda Kurulacak

İlk İftar Sofrası Topucak Meydanı’nda Kurulacak

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören iftar sofraları bu yıl 15 farklı mahalleye kurulacak. İlk iftar sofrası 18 Mayıs 2018 Cuma günü Topucak Mahallesi’ndeki, Topucak Meydanı’nda açılacak. Ramazan Ayı boyunca haftada 4 gün kurulacak iftar sofralarında vatandaşlar önceden hazırlanmış masalara oturarak yemek sırasına girmeyecek ve iftar yemeği görevliler tarafından masalarına getirilecek. 

 

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, her yıl düzenledikleri mahalle iftarları programlarına vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini söyleyerek: “Mübarek Ramazan Ayı’nın manasına uygun olarak bu yıl 15 ayrı noktada iftar sofraları açacağız. Kurduğumuz iftar sofralarına vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor ve onlarla birlik ve beraberlik içerisinde orucumuzu açıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi gönül sofralarımıza davet ediyor, bu vesileyle 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nın, tüm İslam alemine, ülkemize ve ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık