Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Belediyesi Çalışmaları Her Alanda Devam Ediyor

Karaman Belediyesi Çalışmaları Her Alanda Devam Ediyor

Karaman’ın en çok kullanılan yollarından birisi olan OSB Yolundaki çalışmalarda yarıya gelindi. Daha önce deforme olmuş ve kullanışsız olan yol sıcak asfalt ile kaplanarak Karaman’ı Organize Sanayi Bölgesine bağlamış olacak.
Ekipler diğer taraftan yol boyunca düzenleme çalışmalarını da sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Karaman Belediyesi Hobi Bahçeleri önündeki oto park alanı yeniden düzenlenerek daha kapsamlı ve kullanışlı hale getiriliyor.


“Tahsin Ünal Mahallesinde Yenileme Çalışması”
 
 
Belediye ekipleri Tahsin Ünal Mahallesi Şamkapı Caddesi (Şabaniye Camisi Yanı) üzerindeki yolda düzenleme çalışması başlattı. Çalışmaların sonunda trafiğe kapalı olan yol kaldırımla birleşerek daha kullanışlı hale gelecek.

Araç trafiğinin tek şeritli olmasından dolayı yayaların yoğun olarak kullandığı caddede yenileme çalışması yapıldığını söyleyen yetkililer; alanın daha kullanışlı hale getirileceğini, alana oturma bankları ve süs havuzu yapılacağını bildirdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık