Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

02 Mayıs 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Belediye sökülen bayrak hakkında açıklama yaptı

Karaman Belediye sökülen bayrak hakkında açıklama yaptı

 Belediye yönetimi, Karaman Belediye binasının kuzeyindeki 30 metrelik Türk bayrağını sökmesinden 4 gün sonra basın açıklaması yaparak bayrağın Kale'ye dikileceğini duyurdu.

Birçok kesimin tepki göstermesinden sonra Bayrağın Karaman Kalesine dikileceğinin açıklamasını yapan belediyenin daha önce böyle bir planı varsa neden aynı gün duyurmadı sorusu akıllara getirdi.

 

İşte Belediyenin bayrak hakkında yaptığı o açıklama; " Karaman Belediyesi’ne bağlı ekipler, belediye binasının hemen arkasında bulunan 30 metre uzunluğundaki dev Türk Bayrağı geçtiğimiz hafta, Karaman Kalesi’ne dikilmek üzere yerinden kaldırıldı.

Kaleye birkaç gün içerisinde dikilecek olan Türk Bayrağı şehrin her yerinden görülebilecek.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu: “Şehrin merkezinde bulunan 30 m yüksekliğindeki şanlı Türk Bayrağımız, özellikle etrafında bulunan yüksek binalardan dolayı şehrimizin birçok noktasından görülememekteydi. Bu yüzden bayrağımızı buradan alarak şehir merkezinin en yüksek yeri olan Karaman Kalesi’ne konuşlandırıyoruz. Böylece artık şanlı bayrağımız Karaman’ın bütün noktalarından görülebilecek. Ayrıca şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlar da bayrağı rahatlıkla görebilecek. Ekiplerimiz bayrağın dikileceği noktada gerekli zemin çalışmasını yapıyor. Zeminin sağlamlaşması beklenecek ve bayrağımız birkaç gün içinde Karaman Kalesi’ne dikilecek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık