Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

03 Mayıs 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

KARAMAN'DA ÖZLENEN TABLO

KARAMAN'DA ÖZLENEN TABLO

 Alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından aydınlatılan 1. İstasyon caddesinde bulunan ağaçlarda ışıklandırıldı. Asfaltı yenilenen, kaldırımları modern bir şekilde tasarlanan bu cadde şehrin gözde caddelerinden birisi haline geldi.

 

Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’nun “Bu Bahar, Bu Yaz Durmak Yok” sloganıyla başlattığı 14 farklı projeden biri olan, İstasyon Caddesi Aydınlatma çalışmasının tamamlanmasıyla cadde çok farklı bir havaya büründü. İlk olarak 1 km uzunluğundaki yolun asfalt ve kaldırımlarını sil baştan yenileyerek son derece modern bir asfalta ve görme özürlü vatandaşlarımızın kolaylıkla yürüyebileceği özel kaldırıma kavuşan İstasyon Caddesi’nde altyapı şebekesi de tamamen değişti. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından yeni aydınlatma direkleri ve ağaçlara led ışık takılan cadde, Karamanlıları artık her zamankinden daha coşkulu ve daha pırıltılı karşılıyor. Özellikle kafeteryaların yoğun olarak bulunduğu cadde esnafı bu durumdan oldukça memnun.

 “Şehrimizi Renklendiriyoruz” 

Göreve başladığı günden bu yana, şehir estetiğine büyük önem veren Belediye Başkanımız Kâmil UĞURLU konu ile ilgili şunları kaydetti. “ Karamanımızın en önemli caddelerinden olan 1. İstasyon caddesini hamdolsun tamamladık. Güzel oldu, harika oldu. Yenilenen alt yapısı ile, kaliteli asfaltı ile modern kaldırımları ile örnek bir cadde oldu. Tüm bunların yanı sıra kurduğumuz aydınlatma sistemleri ve ağaçların ışıklandırılması ile de ayrı bir güzelliğe kavuşan caddeyi değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hayırlı olsun. Karamanımızı renklendiriyoruz, daha güzel hale getiriyoruz.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık