Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Nisan 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ’DE “KÜLTÜR, SANAT VE SPOR ETKİNLİKLERİ” BAŞLADI

KMÜ’DE “KÜLTÜR, SANAT VE SPOR ETKİNLİKLERİ” BAŞLADI

 Spor etkinlikleri çerçevesinde üniversitenin personel ve öğrencilerinden oluşan takımlar futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, kort tenisi ve satranç branşlarında mücadele vermeye başladı.

 Spor karşılaşmalarının ilki, üniversitenin yeni spor tesislerinde 27 Mart 2013 Çarşamba günü saat 12.00’de Aslanlar ve Parçalona adlı öğrenci futbol takımları arasında oynandı.

 Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen açılış maçına KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çevik, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selahattin Akpınar, Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Abdülbaki Pınar ile çok sayıda öğrenci ve personel katıldı.

 Maçın başlama vuruşunu yapan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen “Dostluk içinde müsabakaların geçmesini diliyorum. Rekabetin olmadığı yerde rekor da olmaz. Bu yüzden etkinlikler kapsamında her branşta kaliteli maçların oynanacağına inanıyorum.” diye konuştu.

 Açılış maçında yüzü gülen taraf Aslanlar’ı 13-1 skorla yenen Parçalona oldu. 


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık