21 Mayıs 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

KÖY DENETİM SONUÇLARI DEĞERLENDİRİLDİ

KÖY DENETİM SONUÇLARI DEĞERLENDİRİLDİ

 “Köy Denetimleri Sonuçları Değerlendirme” toplantısına İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Ali AKTAŞ, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Sercan ÖZKAN, Yazı İşleri Müdürü Süheyla ÇELEBİ, Milli Eğitim Müdürü Abdullah MAMAŞ, İlçe Müftüsü Emin YÜKSEK, Tapu Müdürü Rukiye İVGEN, Mal Müdürü Durmuş Ali ÇİÇEK, Sağlık Müdürü Anıl ÖZCANOĞLU, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Serhat ERKMEN, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlhan YETKİN, Nüfus Müdürü İsmet ÖKMEN ile köy muhtarlarımız katıldılar.

5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun 9/d ve 36. Maddesi gereği geçtiğimiz günlerde yapılan Köy Denetimlerinin sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda Köylerimizde yapılan denetimler sonucu görülen eksiklikler ve yapılması gerekenler konusunda muhtarlarımıza bilgi verildi. Toplantıda ayrıca kurum müdürleri ve muhtarlarımızın köylerde karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları ile ilgili olarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaları sağlandı.

Kaymakamımız Sayın Erkan İsa ERAT Köy Denetimlerinde karşılaşılan eksikler konusunda muhtarlarımızın daha duyarlı olması ve belirlenen eksikliklerin biran önce giderilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

yukarı çık