Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

26 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Güldere Köyü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Böyle Kutladı

Karaman Güldere Köyü 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramını Böyle Kutladı

 İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Kardeş Okul Projesi kapsamında M. Akif Ersoy Anadolu Lisesi, 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı’nda Güldere İlkokulu’nu ziyaret  etti. Okul idareci, öğretmen ve öğrencilerden oluşan  bir grup burada bayram etkinliklerine katıldı.

Neşeli ve samimi bir havada geçen ziyaret, okul öğretmen ve öğrencileri tarafından sevinçle karşılandı. Köy halkının da yoğun katılımı ile gerçekleşen etkinlikte konuşan M. Akif Ersoy Anadolu Lisesi Okul Müdürü Oral Uykür, “Bugün burada olmaktan son derece memnuniyet duyuyoruz.  Kardeşlik gününde kardeş okulumuz  Güldere ilkokulu öğretmen ve öğrencileriyle birlikte olmak bize güç ve enerji vermektedir. M. Akif Ersoy  Lisesi olarak kardeş okul projelerine daima önem verdik. Gelecek ay içerisinde de sizleri Karaman’da misafir etmeyi planlıyoruz.’ dedi.  Törende M. Akif Ersoy Lisesi tarafından toplanan kırtasiye, temizlik ve spor malzemelerinden oluşan hediyeler Okul Müdürü Kemal Alper’e teslim edildi. Törenden  sonra yapılan piknikte iki okul öğrenci ve öğretmenleri doyasıya eğlendiler.


























Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık