Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Devlet Hastanesi Açık Kalp Ve Bay-Pass Ameliyatları İçin Hazır

Karaman Devlet Hastanesi Açık Kalp Ve Bay-Pass  Ameliyatları İçin Hazır

İlimiz Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Karaman Devlet Hastanesi’nde  gerçekleştirilecek olan Açık Kalp Ameliyatları ve Bay-Pass için Karaman Devlet Hastanesi’nin son durumunu yerinde incelemek ve değerlendirmek üzere İlimizin koordinatör hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesi’nde görevli Eğitim ve Kalp Nakli Koordinatörü Doç. Dr. Ümit Kervan gerekli incelemeleri yaparak Karaman Devlet Hastanesi’nin Açık Kalp ve Bay-Pass  ameliyatları için hazır olduğunu, ameliyat gerekliliği olan hastalarımızın tespiti yapılarak il dışı sevkine gerek kalmadan vaka toplama işlemine başlanabileceğini  belirtti. 
Yaklaşık iki yıl süreyle Karaman Devlet Hastanesinde gerçekleştirilecek olan her vaka, Ankara Şehir Hastanesi ( Eski Yüksek İhtisas Hastanesi)’ nden gelen hoca düzeyindeki Doktorlar ve tecrübeli ameliyat ekibiyle birlikte Hastanemizin Kalp ve Damar Cerrahisi Doktorları ve ameliyat ekibininde katılımlarıyla operasyonlar gerçekleştirilecektir.
Karaman Devlet Hastanesi’nde tamamlanan incelemelerin ardından Karaman Valiliğine ziyarette bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Celalettin Büyükboyacı, Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Yılmaz ve Ankara Şehir Hastanesi Eğitim ve Kalp Nakli Koordinatörü Doç. Dr. Ümit Kervan ile birlikte Sayın Valimiz Fahri Meral beye Karaman Devlet Hastanesi’nde hayata geçirilen Kalp ve Damar Cerrahisi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundular.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık