Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

27 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

BAŞKANI UĞURLU ŞAMPİYON SPORCUYU KABUL ETTİ

BAŞKANI UĞURLU ŞAMPİYON SPORCUYU KABUL ETTİ

 Karaman’da sporu yakından takip eden  ve sporcuya yardım konusunda kapılarını sonuna kadar açan, başarılı sporcuları destekleyen ve ödüllendiren  Belediye Başkanımız  Dr.Kâmil UĞURLU ,Balkan Şampiyonumuz Kürşat Büyükeken’i makamında kabul ederek ödüllendirdi. 

Karadağ'da düzenlenen Uluslararası Taekwondo turnuvasında Kürşat Büyükeken  51kg erkeklerde Balkan  Şampiyonu olarak ülkemizi ve ilimizi gururlandırmıştı. 

 Ziyaret esnasında Başkan Uğurlu; "Böylesine genç arkadaşlarımızın ilimizi temsil etmesi hatta Avrupa'ya kadar sesimizi duyurması bizleri gururlandırıyor. Sporcumuzu, Spor İl Müdürümüzü, Antrenörünü ve Ailesini tebrik ediyorum" dedi.

 Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ise konuşmasında; "Sporcumuz aldığı bu derece ile ilimizin ismini en güzel şekilde duyurmasını bilmiştir. Alınan bu başarı Karaman’da son dönemlerde adından söz ettiren ve gözde branşlardan biri olan taekwondo sporunun daha fazla ilgi görmesine ve gelişmesine vesile olacaktır’’ dedi. 

Belediye Başkanı Dr.Kâmil Uğurlu ziyaretin sonunda, sporcumuz Büyükeken ve antrenörü Türk’e altın takdim ederek başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık