Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Nisan 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

BELEDİYESPOR NİĞDE DEPLASMANINA ÇIKIYOR

BELEDİYESPOR NİĞDE DEPLASMANINA ÇIKIYOR

 Geçtiğimiz hafta ilk hafta maçlarında kendi evinde Toroslar Belediye Spor’u 1-0 mağlup ederek lige 3 puanla başlayan Karaman Belediye Spor, 29 Eylül 2013 Pazar günü Niğde Belediye Spor ile karşılaşacak.

Niğde 5 Şubat Stadı’nda oynanacak maçın başlama saati 16.00. 2013-2014 sezonuna yapılan antrenör değişikliği ve takviye edilen futbolcularla iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Karaman Belediye Spor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar: “Bu yıl hedefimiz geçen yıla oranla daha büyük. Takımımızı Teknik Direktör Nasuk Aköz’e teslim ettik. Transferde de eksik gördüğümüz bölgelere takviyeler yaptık. Sezona iyi başladığımızı düşünüyoruz. Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. tura kadar geldik. Hatta 3. tura geçmemiz içten bile değildi. BAL ligine de iyi başladık ve ilk maçımızda 3 puanı aldık. Önümüzde zor bir deplasman var. Umuyorum takımımız güzel bir neticeyle dönüp üst sıraları zorlamaya devam edeceğiz” dedi.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık