Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

27 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Belediyespor İki Gol Üç Puan

Karaman Belediyespor İki Gol Üç Puan

 Temsilcimiz  39 ve 55 daikkalarda Erman’ın  golleri ile sonuca gitti ve puanının 28’e çıkardı

 

HAKEMLER:Mehmet Sait Kayan(XX),M.Can Taşkın(XX),Salim Lif(XX)

KARAMAN BELEDİYESPOR:Tayfun(XX)-Emrah(XX),Yunus(XX),Mehmet(XX),Serdar(XX)-H.Ardıç(XX)(Zekeriya XX),Samet(XX),Erdal(XX)_Erman(XXX),Cihan(XX)(Tayyar XX),Yusuf(XX)(Barış XX)

ADANA GENÇLERBİRLİĞİ:Uğur(X)-Hasan(X)(Cem X),Kadir(X),Hacı(XX),Enes(XX)-Emrahan(X),Mert(XX),Melih(X)-Ahmet Can(X)(Can X),Burak(X),Ali(X)

SARI KARTLAR:Serdar,Hüseyin,Erman(Karaman),Ali(Adana)

GOLLER:Dk. 39 ve 55 Erman(Karaman Belediye)

 

Bölgesel ligdeki temsilcimiz Karaman Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta, Adana Gençlerbirliğini her iki yarıda Erman’ın ayağından bulduğu gollerle 2-0 kazandı. Belediyespor bu galibiyet ile puanının 28’e yükseltti.

Maça her iki takımda temkinli başladı. Genelde orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın 39.dakikasında  gelişen Karaman Belediyespor atağından Cihan Kutan’ın vuruşu kaleci Uğur’dan döndü, topu iyi takip eden Erman düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve ilk yarıda bu sonuçla tamamlandı.

İKİNCİ YARI

46.dakikada Erdal’ın ceza alanı dışından plase vuruşu az farkla dışarı gitti.

52.dakikada Barış’ın ortasında Erdal’ın vuruşunu kaleci son anda kornere çeldi.

55.dakikada Emrah sağdan korner bayrağına kadar indi, ortasını iyi takip eden Erman takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti ve maçta her iki yarıda atılan gollerle Karaman Belediyespor’un 2-0 lık üstünlüğü ile son buldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık