Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

27 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

KARAMAN, ÇOCUK VE GENÇLER TÜRKİYE SATRANÇ ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

KARAMAN, ÇOCUK VE GENÇLER TÜRKİYE SATRANÇ ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

 19-25 Nisan 2013 tarihleri arasında Karaman’da gerçekleştirilecek Çocuk ve Gençler Türkiye Satranç Şampiyonasıyla ilgili olarak bir tanıtım toplantısı düzenlendi. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Murat Koca, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Türkiye Satranç Federasyonu Genel Sekreteri Erman Üsküdarlı ve daire müdürleri katıldı.  Türkiye Satranç Federasyonu Karaman İl Temsilcisi Mustafa Eroğlu yaptığı konuşmasında, " Şampiyonaya yaklaşık 600 sporcu katılacaktır,  sporcu ve beraberindekilerle birlikte bin kişinin Karaman'a gelmesi beklenmektedir. Bu organizasyon hem Karaman'ın tanıtımına katkı sağlayacak hem de Karaman'ın satranç ve diğer spor dallarına ev sahipliği yapabileceğini gösterecektir. Ekonomik açıdan, ilimizin tanıtımı açısından büyük katkıları olan bu şampiyonaya ev sahipliği yapmak bizi mutlu etmektedir dedi.
Türkiye Satranç Federasyonu Genel Sekreteri Erman Üsküdarlı ise Karaman'da bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “ Bu yıl üçüncü defa düzenlenecek olan şampiyonayı her yıl farklı illerde yaparak illerimizi tanıtmak istiyoruz. Nisan ayında Karaman'da yapılacak şampiyonayla da buranın tanıtımına katkı sağlamak istiyoruz. Karaman'da Türkiye Çocuklar ve Yıldızlar Ligi final yarışmalarını yapacağız. İnanıyorum ki valilik, belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının işbirliğiyle satranç şampiyonasına güzel bir ev sahipliği yapacaktır dedi.





Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık