Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Nisan 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası Karaman’da başladı.

Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası Karaman’da başladı.

 Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Spor Salonu'nda başlayan şampiyona 5 gün sürecek. Şampiyonanın açılışında konuşan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, ev sahipliği yaptıkları Tekvando Şampiyonası'nın 2-5 Eylül tarihlerinde düzenlendiğini söyledi.

720'si kız, bin 180' i erkek olmak üzere toplam bin 900 sporcunun müsabakalara katıldığını belirten Aydoğdu, "Sporcu ve aileleriyle birlikte 3 bin kişiyi Karaman'da ağırlıyoruz. Düzenlenen şampiyonaya 68 ilden katılım oldu. Şampiyona nedeniyle kurumlara bağlı tüm yurtlarımız dolmuş vaziyettedir. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlıyoruz. Karaman'ın tanıtılması açısından bu şampiyona bizim için çok önemlidir. Miniklerimiz ilk maçlarına çıkıyor. Bu müsabakalardan geleceğimizin şampiyonları çıkacak dedi.

Yarın saat 14.00’da resmi açılış proğramı düzenlenecek olan şampiyonanın açılış törenine Karaman Valisi Murat Koca ile Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin’in de katılması beklenirken, şampiyonın 5 Eylül'de düzenlenecek kapanış programıyla sona ereceği öğrenildi.














Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık