Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Okullar Arası Gençler Futsal Müsabakaları Sona Erdi

Okullar Arası Gençler Futsal Müsabakaları Sona Erdi

Karaman’da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okullararası gençler futsal il birinciliği müsabakaları 10 kız, 17 erkek takımı olmak üzere toplam 27 takımdan 324 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. Yunus Emre Spor Salonu’nda 2 hafta boyunca devam eden müsabakalarda takımlarını desteklemeye gelen öğrencilerin arkadaşlarına destekleri kızlar ve erkekler kategorilerinde oynanan son gün müsabakalarına kadar devam etti. İlk günden son güne kadar büyük çekişmenin yaşandığı karşılaşmalarda şampiyonluk ipini kızlarda Spor Lisesi, erkeklerde ise Prof.Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi göğüsledi. Kategorilerinde şampiyon olan her iki takım da ileri bir tarihte düzenlenecek Türkiye şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı kazandı.
2 hafta boyunca devam karşılaşmalar sonunda oluşan genel tabloda ise kızlarda Spor Lisesi birinci, Karaman Lisesi ikinci, Fatih Anadolu Lisesi üçüncü, Bifa Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Erkekler kategorisinde ise, Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, TOKİ Anadolu Lisesi ikinci, İrfan Ataseven Anadolu Lisesi üçüncü ve Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi dördüncü oldu. 
Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle kupa ve madalyaları verildi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık