Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

03 Mayıs 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Mazot, Gübre ve Toprak Analizi 1.Fark Desteği İcmalleri Askıda

Mazot, Gübre ve Toprak Analizi 1.Fark Desteği İcmalleri Askıda

 İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden konuyla ile ilgili yapılan açıklamada: “27.02.2014 tarih ve 28926 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan ‘Çiftçi Kayıt Sistemine Dâhil Olan Çiftçilere Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ (Tebliğ No: 2013/14)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Tebliğ No: 2014/5)’ hükümlerinde  belirtilen hususlara göre; 21 Mart 2014 tarihine kadar  İlimiz Merkez ilçe Köy/Mahallesinden Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Destekleme Ödemesi Desteği için müracaat eden çiftçilerimizin bilgileri İl Müdürlüğümüz tarafından Bakanlığımız Çiftçi Kayıt Sistemi’ne aktarılmış olup, Bakanlığımız Çiftçi Kayıt Sistemi vasıtasıyla oluşturulan çiftçi detayında Mazot, Gübre Ve Toprak Analizi Destekleme hak edişlerine esas teşkil edecek çiftçi detayındaki 1. Fark İcmali (İcmal-1) 27 Mart – 8 Nisan 2014 tarihleri arasında mahallinde 10 (on) gün süreyle askıya çıkartılmıştır         Çiftçilerimizin öncelikle askı belgelerinde isimlerinin bulunup bulunmadığını,  T.C. kimlik numaraları ve toplam destekleme miktarlarını kontrol etmeleri gerekmektedir. Maddi hatalara ilişkin olarak yazılı itirazlar askıda kalma süresi zarfında 10 (on) gün içerisinde İl Müdürlüğümüze yapılacaktır.

 İtiraz olmadığı takdirde icmaller kesinlik kazanacak olup, çiftçilerimizin mağdur olmamaları için askı belgelerini mutlaka kontrol etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde askı süresince herhangi bir itiraz olmaz ise icmallerdeki bilgiler doğru kabul edilerek, daha sonra yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmayacak ve herhangi bir hak doğurmayacaktır” denildi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık