Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

26 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Toroslarda Yaz Seracılığı Projesi

Toroslarda Yaz Seracılığı Projesi

Karaman ilimiz Sarıveliler ilçesinde, bölge insanımızın gelir ve refah düzeyini artırmak amacıyla seracılığın yaygınlaştırılması için örnek olarak hazırladığımız “Yaz Seracılığı Projesi”, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca kabul edilerek desteklenmesi uygun bulunmuştur.

Kırsal Dezavantajlı Alanlarda Kalkınma Programı kapsamında “Toroslarda Yaz Seracılığı Projesi” nin uygulanmasına yönelik protokol 22.08.2016 tarihinde KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile Karaman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz arasında imzalandı. Protokol; KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı adına Başkan Yardımcısı Halil İbrahim TONGUR, Karaman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü adına ise İl Müdürü Orhan ÖZÇALIK tarafından imzalanmıştır. Bu protokol kapsamında Sarıveliler ilçemizde 11 adet 800 er metrekarelik seralar kurularak bölgeye kazandırılacaktır. Proje ile erken ilkbahar ve geç sonbahar döneminde pazara sebze fidesi, sebze ve özellikle yeşil sebze arz edilmesi planlanmaktadır. Bu projemizin hayata geçirilmesinde destek olan KOP Bölge Kalkınma İdaresine teşekkür eder, seraların Sarıveliler ilçemize hayırlı olmasını dileriz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık