Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

27 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Tanıtım Toplantısı Yapıldı

 Tarım ve kırsal kalkınmayı destekleme kurumu (TKDK) karaman il koordinatörlüğünce

İl müdürlüğümüz toplantı salonunda IPARD programı kapsamında tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya karaman gıda, tarım ve hayvancılık il müdür vekili mehmet öztiryaki,   TKDK karaman il koordinatörü bahtiyar çetin, il müdür yardımcısı ismail uluad, şube müdürleri, müdürlüğümüz personeli ve TKDK karaman il koordinatörlüğü uzmanları katılmıştır.

Toplantıda tarım ve kırsal kalkınmayı destekleme kurumu (TKDK) karaman il koordinatörlüğü uzmanları reşat kır, hilal bulut ve ömer varlı IPARD programı faydalanıcıların sunacağı projeler hakkında sunumlarını yaparak katılımcılardan gelen soruları yanıtladılar.

Toplantıda IPARD programı, faydalanıcıların sunacağı projeler ve minimum 5.000 EURO maksimum 3.000.000 EURO’ya kada r hibe desteği verileceği belirtilerek, TKDK karaman il koordinatörlüğü’nün de içerisinde yer aldığı toplam 42 il koordinatörlüğünün 23.01.2013 tarihinde 9. Çağrı ilanına çıkacağının altı çizildi.  15.02.2013 – 15.03.2013 tarihleri arasında proje kabulüne başlayacak olan kurumun 9. Çağrı ilanı ile karaman ilimizde de proje kabul etmesinin karaman’a çok önemli hibe destekleri sağlayacağı vurgulandı. Bunun yanında karaman ilimizde resmi kurum ve kuruluşlara, sivil toplum kuruluşlarına, potansiyel faydalanıcılara ve tüm ilgililere yönelik tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları etkin ve yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bu bağlamda ilimiz açısından bu programdan en fazla miktarda hibeden faydalanılabilmesi tüm yatırımcıların kuruma projelerini sunmaları için müdürlüğümüz personelinin gerekli hassasiyeti göstererek duyuru yapması istendi.






Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık