13 Mayıs 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

TKDK TANITIM TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

TKDK TANITIM TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

 Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD programının ve destek tedbirlerinin köylerde anlatılması ve bilgilendirilmesi amacıyla Karamanın  İlimizde ve  ilçemizde görev yapan imamlarayönelik tanıtım toplantısıdüzenledi.

TKDK Karaman İl Koordinatörlüğü ve Karaman İl Müftülüğü  ile koordineli olarak 15 Ağustos  2013 tarihinde saat 14:00 de Piri Reis Kültür Merkezinde IPARD Programı kapsamında Tanıtım ve Bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıya Karaman İl Müftüsü Sn.Nuri Değirmenci , TKDK Karaman İl Koordinatörü Sn.Bahtiyar Çetin, çok sayıda imam ve TKDK Karaman il Koordinatörlüğü uzmanları katılmıştır.Toplantıya Karaman İl Koordinatörlüğü personeli de dahil olmak üzere yaklaşık 550 kişilik katılım sağlanmıştır. Toplantı sonrasında IPARD ve TKDK İl Koordinatörlüğü hakkında soruları olan katılımcılarla uzmanlar birebir görüşmeler yaparak toplantıya katılan misafirlerimiz uğurlanmıştır.

Toplantıda IPARD programı, destek miktarlı ve çeşitleri anlatıldı. Toplantı sonunda söz alan il Müftüsü Değirmenci Koordinatörlüğün ve destek tedbirlerinin anlatılması ve bilgilendirilmesi açısından çalışma arkadaşlarının ellerinden gelen desteği vereceklerinden emin olduğunu belirterek Kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi.

 

Bunun yanında Karaman İl Koordinatörlüğü olarak resmi kurum ve kuruluşlara, STK’lara, potansiyel faydalanıcılara ve tüm ilgililere yönelik tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarımız etkin ve yoğun bir şekilde devam etmektedir.

yukarı çık