Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

03 Mayıs 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Zirai Meteoroloji Ürünleri ve Meteoroloji Tanıtım Semineri

Zirai Meteoroloji Ürünleri ve Meteoroloji Tanıtım Semineri

 Zirai Meteoroloji Ürünleri ve Meteoroloji tanıtım toplantısı düzenlendi. İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili İsmail ULUAD, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdür Yardımcısı Zekeriya TAŞTAN, İl Müdür Yardımcısı Vekili Refik KİRAZ, Karaman Meteoroloji Müdürü Naci GÜRBÜZ, Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü konu uzmanları Ziraat Mühendisleri Ramazan ÇALIŞ ve Ali ERDEMİR, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, İl Müdürlüğümüz teknik personeli ve çiftçilerimiz katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdür Yardımcısı Zekeriya TAŞTAN:  “Tarımsal üretimin verim ve kalitesinin artırmak için iklim ve hava özellikleri konusunda üretici ve tarımcılara gerekli bilgileri vermek olumsuz hava şartlarının zararını en aza indirmek, zirai girdileri ekonomik olarak kullanmayı sağlamanın önemli bir husus olduğuna değinerek,  zirai üretimde yaşanan meteorolojik olayların zirai üretimin hava koşullarına bağımlılığını ve zirai üretimde meteorolojinin vazgeçilmez olduğunu göstermiştir” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün zirai meteoroloji ile ilgili kısa tanıtım filmi gösterildi. Daha sonra konu uzmanları Ziraat Mühendisleri Ramazan ÇALIŞ ve Ali ERDEMİR bilgilendirme sunumlarını yapmışlardır. Programın son bölümünde ise katılımcılardan gelen sorular cevaplandırılmıştır.”   





Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık