Yerel Medya Temsilcilerinden AFAD Müdürü Çavuş’a Ziyaret
Karaman'da faaliyet gösteren yerel medya temsilcileri, Karaman İl Afet ve Acil Durum Müdürü Cengiz Çavuş’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete Kanal70.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger, Haber70.com Genel Yayın Yönetmeni Aziz Gür ve gazeteci İsmail Fehmi Acar katıldı.
Ziyaret kapsamında Karaman’daki afet ve acil durum yönetimi, kurumun sahadaki faaliyetleri ve yerel medyayla iş birliği konuları ele alındı. Karşılıklı görüş alışverişiyle geçen ziyarette, AFAD Müdürü Cengiz Çavuş, gazetecilere içinde afet anında acil ihtiyaç duyulabilecek temel malzemelerin yer aldığı acil durum çantası hediye etti.
AFAD Müdürü Cengiz Çavuş, “Afet yönetimi yalnızca kurumların değil, toplumun tüm kesimlerinin sorumluluk alması gereken bir süreçtir. Medya bu sürecin en önemli parçalarından biridir. Bugün bizleri ziyaret eden kıymetli basın mensuplarımıza hem katkıları hem de duyarlılıkları için teşekkür ediyorum,” dedi.
Haber70.com Genel Yayın Yönetmeni Aziz Gür, “AFAD ile kurulan bu tür iletişimler hem sahada hem kamuoyunda doğru bilgi akışını sağlayarak güveni pekiştiriyor. Sayın Müdürümüze hem bilgilendirmeleri hem de bu nazik hediyesi için teşekkür ediyoruz,” ifadelerini kullandı.
Kanal70.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger ise, “Afet ve kriz anlarında doğru bilgi hayati önem taşıyor. Yerel medya olarak biz de AFAD’ın çalışmalarını kamuoyuna doğru aktarmakla yükümlüyüz. Bu çantalar, aynı zamanda bilinçli bir toplumun sembolüdür,” şeklinde konuştu.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.

