18 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

ASFALTLANAN YOLLARA YOL ÇİZGİSİ ÇEKİLİYOR

ASFALTLANAN YOLLARA YOL ÇİZGİSİ ÇEKİLİYOR

 Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; yeni caddelerin açıldığı, genişletildiği, köprü kavşakların yapıldığı, yollarının modern kaldırım ve asfaltlarla döşendiği Karaman da, çizgisiz yol kalmaması için de çalışmalarını sürdürüyor. Yol çizgisi aracı, özellikle trafik akışının çok az olduğu saatlerde yol çizgisi çalışması yaparak trafikte oluşacak aksaklığı da en aza indiriyor.

 

Cadde ve sokakların asfaltlanması tamamlandıktan sonra yol çizgilerinin çekildiğini belirten Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu; yolların bir şehrin gelişimi ve düzenliği için çok önemli olduğunu, bu nedenle kaldırım ve asfaltlamaya büyük önem verdiklerini söyledi.

 

Karaman Gün Geçtikçe Modern Bir Görünüme Kavuşuyor

Şehrin birçok caddesinde gerçekleştirilen asfaltlamanın ardından araç trafiğinin daha sağlıklı işlemesi için yol çizgisi çalışması yapıldığını belirten Başkan Uğurlu: “Başta; 100. Yıl, Özcan Genç, Kazım Karabekir Paşa, Şehit İsa Kiriş, Kemal Kaynaş, Turgut Özal, Atatürk, Doğumevi, Mut, İbrahim Öktem caddelerinin yol çizgisini tamamladık. Şu anda ekipler Şehit Hamza Çetin ve Kenzi Caddesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan bu çalışma ile yollarımız daha da güvenli hale geliyor. Son yıllarda gerçekleştirdiğimiz projeler ve çalışmalarla ilimiz gün geçtikçe son derece modern bir görünüme kavuşuyor” dedi.

yukarı çık