18 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

“EN KÖTÜ GÜNLERİNDE YANLARINDAYIZ”

“EN KÖTÜ GÜNLERİNDE YANLARINDAYIZ”

 Yakınlarını kaybeden insanların, cenazelerini istenilen yerden alıp gerekli yerlere götüren belediyenin bu uygulaması örnek olabilecek nitelikte.Cenaze aracındaki klima sistemi ile cenazeler herhangi bir zarar görmeden uzak yerlere kadar götürülebiliyor. Diğer taraftan Cenaze Yıkama ve Morg hizmeti verebilen diğer bir araçta vatandaşların hizmetinde.

Karaman Belediyesi olarak vatandaşların her türlü ihtiyaç ve sıkıntılarında yanında olduklarını, bunu halkla iç içe yönetim anlayışının bir gereği olarak gördüklerini kaydeden Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu şunları kaydetti: “Şüphesiz ki vatandaşlarımızın en kötü anları yakınlarını kaybettikleri zamanlardır. Halkımızın o üzüntülü anlarında verdiğimiz ücretsiz cenaze hizmetlerimizle, onlara yardımcı oluyoruz. Vatandaşlarımızın en kötü günlerinde de yanlarındayız. Onların üzüntülerinde yanlarında olmak, yüklerini hafifletebilmek için böyle bir hizmet veriyoruz” dedi.

7 gün 24 saat hizmet veren bu uygulamadan vatandaşlarımızın faydalanabilmesi için Karaman Belediyesi’nin 444 25 70 numaralı çağrı merkezini aramaları gerekiyor.

yukarı çık