Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Avustralya Büyükelçisinden Başkan Kalaycı’ya Ziyaret

Avustralya Büyükelçisinden Başkan Kalaycı’ya Ziyaret

Gezi ve açılış programı için Karaman’a gelen Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’yı ziyaret etti. Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Büyükelçi Brown’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Karaman bir sanayi şehri, Türk Dilinin başkenti ve kaliteli elma üretimiyle bu sektörde adından söz ettiren bir şehir. Karaman aynı zamanda Hz. Mevlana, Yunus Emre, Karamanoğlu Mehmet Bey, Piri Reis ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi önemli değerlere ve tarihi yapılara sahip bir turizm kenti. Sayın Büyükelçimizi Karaman’da ağırlamaktan ve bu nazik ziyaretlerinden dolayı mutlu olduk” dedi.
Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown ise, Karaman hakkında çok şey duyduğunu, kentin kültürel açıdan çok zengin ve dostane bir şehir olduğunu kaydederek Başkan Kalaycı’ya çalışmalarında başarılar diledi.
Konuşmaların ardından Başkan Savaş Kalaycı ziyaretin anısına Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown’a çeşitli hediyeler verdi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık