Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Barajda boğulan genç toprağa verildi

Barajda boğulan genç toprağa verildi

Olay, dün öğle saatlerinde Karaman'a yaklaşık 10 kilometre mesafede bulunan Gödet Barajı Zengen mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte pikniğe giden 17 yaşındaki Bünyamin Kaya, serinlemek için baraja girdi. Çocuklarının bir süre sonra suda gözden kaybolduğunu gören ailesi ve çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine ambulans, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bu sırada gencin yakınları ve piknik yapmak için orada bulunan vatandaşlar barajda genci bulmak için uzun süre uğraştı. Vatandaşların da yoğun çabasıyla bir süre sonra bulunan genç, sudan çıkarılarak ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayı duyarak hastanenin acil servisi önüne gelen Bünyamin Kaya’nın yakınları, içeriden gelecek iyi bir haberi beklerken, gelen kötü haberle gözyaşlarına boğuldu.
  17 yaşındaki Bünyamin Kaya, için öğle namazını müteakip Yeşil Camide cenaze namazı kılındı. Namaza Kaya’nın ailesi, yakınları ve Karaman Valisi Fahri Meral ile çok sayıda vatandaş katıldı. Namaz sırasında baba Murat Kaya’nın oldukça üzgün ve bitkin olduğu görüldü. Kılınan namazın ardından Bünyamin Kaya’nın cenazesi Hamidiye Mahallesindeki şehir mezarlığına defnedildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık