Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Gençlik Çanakkale Ruhuyla Yürüyor”

Gençlik Çanakkale Ruhuyla Yürüyor”

Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü nedeni ile Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatları tarafından Zafer Yürüyüşü ve Kahramanlık Türküleri Konser Etkinliği düzenlendi. 

İstasyon Meydanından saat 15.00’de Mehter Takımı eşliğinde başlayacak olan Zafer Yürüyüşü Aktekke Meydanına kadar devam edecek. Aktekke Meydanında Kahramanlık Türküleri konseri eşliğinde davetlilere hoşaf-ekmek ikramında bulunulacak.

 

Başta gençler olmak üzere vatandaşların yoğun bir katılım göstermesi beklenen programa tüm halkımızın davetli olduğunu belirten MHP Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı;

 

“ Büyük Zaferin yıldönümünde Çanakkale ruhuyla Zafer Yürüyüşü yapmak ve kahramanlık türkülerine eşlik etmek için gençlerimizle bir araya geleceğiz. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak, bu değerleri nesilden nesile aktarmak bizim milletimizin en güzel hasletlerindendir. İnşallah bu tür etkinlikleri önümüzdeki dönemde de sık sık gerçekleştireceğiz. Ben başta genç kardeşlerim olmak üzere tüm hemşehrilerimi yürüyüş için İstasyon Meydanına, kahramanlık türkülerimizi hep birlikte söylemek için de Aktekke Meydanına davet ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık