Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

18 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

İl Genel Meclisi Köyleri Ziyaret Etti

İl Genel Meclisi Köyleri Ziyaret Etti

İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR, İl Genel Meclisi Üyeleri ve İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürü Hüseyin ALPARSLAN ve Muhtarlar ile birlikte öncelikle İlimiz Merkeze bağlı Göztepe, Hamidiye, Osmaniye, Çoğlu, Burunoba, Beydili ova köylerinin kullandıkları ve her yıl çeşitli kazaların yaşandığı Kanal boyundaki yol ve köprüler üzerinde incelemelerde bulundular. İncelemelerin ardından konuyu değerlendiren KAPAR: “ Muhtarlarımızın da görüşleri doğrultusunda mevcut yol ve köprülerde yapılması gerekenler üzerinde durduk. Gerekli çalışmaların başlatılması için konunun takipçisi olacağız.” Dedi.
Köylerdeki incelemelerin ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener TERLEMEZ, Meclis Üyeleri ve Yol Ulaşım Müdürü Hüseyin ALPARSLAN ile birlikte İl Özel İdaresi çalışanlarından Osman BUDAK’ın vefat eden babasının Ayrancı Pınarkaya köyündeki cenaze namazına katılarak taziye dileklerini ileten KAPAR, taziye ziyaretinin ardından İlimiz Ayrancı İlçesi Kavaközü köyünde köylüler ve köy muhtarı ile bir araya geldi. Köyün sorunlarını istişare ettiklerini belirten KAPAR : ”Köylerimizin her türlü eksik ve ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinleyip takip etmek ve çözüm üretmek için ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.” Dedi.  

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık