Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Belediyesi Orta Refüj Çalışmaları Devam Ediyor

Karaman Belediyesi Orta Refüj Çalışmaları Devam Ediyor

Karaman’ın en önemli caddelerinden biri olan Prof. Dr. Ahmet Zeki Velidi Togan Caddesi’nde, elektrik dağıtım şirketi tarafından bir süredir yürütülen çalışma tamamlandı. Bu kapsamda; caddede yer alan ve görüntü kirliliği oluşturan elektrik direkleri değiştirilerek elektrik hatları da dağıtım şirketi tarafından yer altına alındı. Söz konusu hatların tamamlanmasının ardından belediye ekipleri devreye girerek orta refüj üzerindeki yaya kaldırımını yenilemeye başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, “Bu çalışma sayesinde elektrik direklerinden ve tellerinden dolayı oluşan görüntü kirliliği ortadan kalkmış oluyor” dedi. Elektrik hatlarının yeraltına alınmasının ardından çalışmanın yapıldığı bölgelerde kaldırım ve peyzaj düzenlemesi yapıldığını belirten Başkan Kalaycı: “Şehrimizde görüntü kirliliğine neden olan elektrik direkleri ve telleri yapılan çalışma ile tek tek ortadan kaldırılıyor. Şu ana kadar Şehit Muhammed Yalçın Bulvarı, Kızılay Caddesi, Yeni Sanayi Sitesi gibi birçok yol ve bölgede elektrik hatları yeraltına alındı. Bu çalışmaların tamamlanmasının hemen ardından belediye olarak yol, kaldırım ve peyzaj düzenlemesine başlıyoruz. Bu çalışma ile birlikte cadde ve sokaklarımız daha modern bir kent görünümüne kavuşuyor” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık