Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Belediyesi’nden Su Kesintisi Uyarısı

Karaman Belediyesi’nden Su Kesintisi Uyarısı

Karaman Belediyesi yayınladığı duyuru ile vatandaşlara su kesintisi uyarısında bulundu. 27 Şubat akşamı saat 23.00’den 28 Şubat Pazar sabahı saat 08.00’e kadar uygulanacak zorunlu kesintiden 18 mahalle etkilenecek.
Karaman Belediyesi’nden yapılan açıklama şöyle:
“Elmaşehir Mahallesi’nde bulunan su deposunun çıkışındaki kollektör vanalarının değişmesi gerektiğinden, 27 Şubat 2021 Cumartesi günü saat 23.00 ile 28 Şubat 2021 Pazar günü 08.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Tamir, tadilat ve vana değişim çalışmaları erken bitirildiği takdirde belirtilen süreden daha önce su verilecektir.
Kesintiden etkilenecek mahalleler: Elmaşehir Mahallesi, Siyahser Mahallesi, Yunuskent Mahallesi, Ziya Gökalp Mahallesi, Ahmet Yesevi Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Osman Gazi Mahallesi, İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesi, Gevher Hatun Mahallesi, Beyazkent Mahallesi, Şeyh Edebali Mahallesi, Tapduk Emre Mahallesi, Başakşehir Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Mümine Hatun Mahallesi ve Zembilli Mahallesi’nin bir kısmı ile Otağ tesisleri, Dağ oteli ve Çeltek besi damları.” 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık