Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı

Başkan Muğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık mücadelesi olan Kurtuluş Savaşı'nın nihai noktası olan cumhuriyetin ilanını aynı heyecanla ve büyük bir coşkuyla yeniden kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Çok ağır bedeller ödeyerek kazanılmış istiklal mücadelesinin ardından kurulan Cumhuriyeti korumak, ecdadın mirasına sahip çıkmak, onu gelecek nesillere büyüterek devretmek hepimizin en öncelikli görevidir.
 
Bağımsızlığını kazanma uğrunda yıllarca mücadele veren ve tüm yokluklara rağmen bu haklı mücadeleden dünyaya örnek olacak bir zaferle çıkan Türk toplumu, kendisi için en uygun yönetim biçimi olan Cumhuriyeti, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatacak ve bu uğurda gereken her türlü mücadeleyi yeniden vermekten asla geri durmayacaktır.

Aziz milletimiz, dün olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde yaşamaktan asla vazgeçmeyecek, ülkemizi içten ve dıştan kuşatan tehlikeler karşısında dimdik ayakta durmaya devam edecek, bozgunculuk isteyenlerin heveslerini boşa çıkarmayı bilecektir.

 Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşımızın şehit ve gazilerini, isimsiz kahramanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.  Dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık