Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Öğretim Üyelerinden Rektör Namık Ak’a Nezaket Ziyareti

Öğretim Üyelerinden Rektör Namık Ak’a Nezaket Ziyareti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enderhan Karakoç İle Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Enes Bal’ı Makamında Kabul Etti.
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enderhan Karakoç Ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Ve Beşeri Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Enes Bal, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak’a Nezaket Ziyaretinde Bulundular. 
KMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Muşmal Ve Prof. Dr. Murat Ertekin’in De Yer Aldığı Ziyarette Prof. Dr. Enderhan Karakoç Ve Doç. Dr. Enes Bal, Rektör Namık Ak İle Akademik Proje Ve Faaliyetler Üzerine Bir Süre Sohbet Etti. 
Rektör Namık Ak İse Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirerek Öğretim Üyeleri Karakoç Ve Bal’a Çalışmalarında Başarılar Diledi.
Ziyaret, İyi Dilek Temennileri İle Sona Erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık