Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Şaban Şahin,Dürüst Belediyecilik Anlayışını Ve Temel Prensiplerini Açıkladı

Şaban Şahin,Dürüst Belediyecilik Anlayışını Ve Temel Prensiplerini Açıkladı

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin’in açıklaması şöyle: 
Dürüst Belediyecilik Anlayışımız ve 
TEMEL PRENSİPLERİMİZ
Planlı ve programlı: Vatandaşlarımıza sunacağımız hizmetlerin vaktinde, eksiksiz, ihtiyaçlara göre ve sistematik bir şekilde yerine getirilmesini sağlayacağız .
İşi ehline vereceğiz:  “Akrabalık bağım olmadığı için işe alınmadım” diye bir cümle artık tarihe karışacak. İşin gerektirdiği niteliğin dışında hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz!
Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz: Kaynaklar vatandaşın huzurunu ve refahını artırmaya yönelik kullanılacak; ihaleler, kayırmacılık yapılarak yandaşlara dağıtılmayacak! Gösteriş, lüks ve şatafattan uzak duracağız.
Bize emanet edilen mali imkanlara ve mülke, yetim malına sahip çıkar gibi Sahip çıkacağız. Herhangi bir devlet dairesinde kullanılan bir kağıtta dahi hepimizin hakkı ve emeği olduğu anlayışıyla milletin alın terine sahip çıkacağız. 
Hizmette, atamada partizanlık ve Ayrımcılık yapmayacağız. Aynı güneşi, suyu havayı ve toprağı paylaştığımız insanlar ile barış içerisinde kardeşçe yaşamanın arzusundayız.
Kapımız her zaman ve herkese Açık olacak. Kapalı kapılar ardında, vatandaştan uzak ama sözde vatandaş için çalışan anlayışı ortadan kaldıracağız.
Her hizmette halkın kültür değerlerini göz önüne alarak; yerel ve kültürel Değerleri koruyup, zenginleştireceğiz. Şehrimizde var olan kültürel ve tarihsel mirasın emanetçisi olacak ve bu emaneti en güzel şekilde yaşatacağız. 
Hizmetlerimizde, her işi hızlı doğru ve estetik biçimde yapacağız. Ulaşımdan altyapıya, temizlikten kaldırım yenilemeye kadar bütün hizmetler tekrar gözden geçirilip şehrin öncelikli ihtiyacına göre planlanacak.  Şehrin ruhuna aykırı hizmetlere ve yapılaşmaya karşı önlemler alacağız.
Hesap verebilir ve şeffaf olacağız. Hesap verilebilirlik ve şeffaflık açısından yapılan hizmetlerin halkın gözleri önünde açık ve şeffaf bir biçimde yapılması sağlanacak.
İmar uygulamalarında hiç kimseye Haksız rant sağlamayacağız. Şehrin planlaması sonucu ortaya çıkan rant sebepsiz zenginleşmeye yol açmayacak . Rantın şehre katkısı sağlanarak toplumsal refahı artıracağız.
Her konuda adil olacağız. Adalet anlayışımız; “Kendimiz için istediğimizi halkımız için isteyecek, kendimiz için istemediğimiz halkımız için de istemeyeceğiz, olacaktır.
Herkesin derdi ile dertleneceğiz, halkımız ile bütünleşeceğiz .  Vatandaşımızın ne derdi olursa olsun bu bizim görevimiz değil, demeden dinleyeceğiz ve çözüm üretmek için gayret göstereceğiz.  

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık