Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Sakabaşı Mahallesi’ndeki Kavşak Tamamlandı

Sakabaşı Mahallesi’ndeki Kavşak Tamamlandı

Siyahser ve Sakabaşı Mahallelerinin kesiştiği noktada bulunan ve araç geçişlerinde sürekli karışıklık yaşanmasına neden olan kavşakta, Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince düzenleme çalışmaları yapıldı. Çalışmalar kapsamında daha önce üçgen şeklinde olan kavşak dönel kavşak haline çevrilerek kontrollü ve güvenli hale getirildi. Ayrıca kavşakta yer alan kaldırım taşları kırmızı-beyaz renge boyandı, kavşak içinde deforme olan kısımlar da yeniden asfaltlandı.
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Bizim için vatandaşlarımızın güvenliği her şeyden önce geliyor. Sakabaşı Mahallemizde, Siyahser Cami önünde bulunan kavşakta oluşabilecek kazaların ve sıkıntıların önüne geçmek için dönel kavşak çalışması gerçekleştirdik. Kavşakta asfalt ve trafik yönlendirmeleri tamamlanmış olup peyzaj düzenlemesi de en kısa sürede yapılacak” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık