19 Mayıs 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

ÇALIŞKAN:”GÖREVİ TESLİM ALDI”

ÇALIŞKAN:”GÖREVİ TESLİM ALDI”

 Karaman Belediye başkanlğında devir-teslim töreni yapıldı ve Kamil Uğurlu görevi yeni başkan Ertuğrul Çalışkan’a teslim etti.

Seçim kurulundan mazbatasını alarak Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli, Ak Parti SKM Başkanı Nazmi Ünlü ve İl Genel Meclis üyesi Celalettin Güngörer ile birlikte Belediye’ye gelen Ertuğrul Çalışkan’ı ,eski başkan Kamil Uğurlu kapıda karşıladı. Ak Parti Milletvekili Mevlüt Akgün’de katıldığı törende  ,hüzünün aksine mutluluk tablosu ortaya çıktı.

ÇALIŞKAN:”BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Görevi almadan önce düzenlenen törende bir konuşma yapan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, herkesin belediyesi, herkesin başkanı olacağını söyleyerek:

“Başkanımız Kamil Uğurlu’dan Allah razı olsun. Karaman’a vizyon kattı, hizmet çıtasını yükseltti.Kendisinden çok şey öğrendik.Şimdi bayrağı alıyoruz ve daha yukarılara taşımanın gayretinde olacağız. Hep birlikte büyük işler yapacağımıza inanıyorum. Karaman gıpta ile bakılan, herkesin yaşamak istediği bir kent konumuna gelecektir.İşimiz zor ama biz zoru sevdiğimiz için göreve talip olduk.Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından yapılan dua ile Kamil Uğurlu, başkanlık makamını Ertuğrul Çalışkan’a devretti.

yukarı çık