18 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Uğurlu; Hanımlara Yönelik Hizmetlerimiz Hiç Bitmeyecek

Uğurlu; Hanımlara Yönelik Hizmetlerimiz Hiç Bitmeyecek

Karaman Kent Konseyi Kadın Meclisi, Mümine Hatun Kültür Merkezi ve Karaman Belediyesi’nin desteklediği Mikrokredi üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu ile eşi Hilal Uğurlu’ya kadınlara yönelik yapmış olduğu çalışmalardan dolayı bir tebrik ziyareti gerçekleştirdi.  
Karaman Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Kâmil Uğurlu, “Kadınlarımız yılın sadece bir günü hatırlanacak varlıklar değildir. Bana ve eşime sunmuş olduğunuz bu ilgi ve alaka beni duygulandırdı. Göreve geldiğimiz günden bu yana kadınlarla ilgili çalışmalarımızı çok önemsedik. Mümine Hatun Kültür Merkezi, Yunusemre Spor Merkezi, Sevgi Evleri, sosyal faaliyetler, konferanslar ve nicelerini siz saygı değer kadınlarımızın hizmetine sunduk. Bundan sonrada kadınlara yönelik hizmetlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Ziyaretin sonunda Mikrokredi Karaman sorumlusu Kudret Baldız, Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu ve eşi Hilal Uğurlu’ya kadınlara yönelik yapmış olduğu çalışmalardan dolayı çeşitli hediyeler takdim etti. Uğurlu çifti ise hanımlara karanfil dağıttı. 











yukarı çık