Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

07 Mayıs 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Celal Aslan;"Sudurağı köy görüntüsünden uzaklaşmalı"

Celal Aslan;

 "MHP adayları ve projeleri ile Karaman genelinde tüm belediyelerde en iddialı parti konumuna gelmiştir. Adaylarımıza gösterilen teveccüh bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir. Bu da üzerimize yüklenen sorumluluğu artırmaktadır" dedi.

"KUTLU BİR YOLA ÇIKTIK"

Sudurağı Belediye Başkan Adayı Celal Aslan ise, "Bugün bir ideali, kutlu bir sevdayı beklenen rüyayı gerçekleştirmek için ilk adımı atmış bulunuyoruz. Karaman'nın bağrına sığınmış güzel ve yalnız beldemizi biz iktidar olmadan öncede başkanlık yaptık ama kasabamızı bu kadar kısır bırakmadık kasabamız hak ettiklerini sunmak ve hak ettiği yere ulaştırmak için bu yola çıkmış bulunuyoruz. Bu göreve layık görüldüğüm için tüm teşkilatlara teşekkür ederim. Görevimin zorluğunun ve onunda ötesinde mukaddesatının bilincindeyim. Hizmet için aday oldum" şeklinde konuştu.

"KÖY GÖRÜNTÜSÜNDEN UZAKLAŞMALI"

Aslan açıklamasında şunlara yer verdi; "Sudurağı Kasabamız artık köy görüntüsünden uzaklaşıp asli hüviyetine kavuşması şarttır. Yapılacak çok işimiz, sarf edecek gücümüz var. Doğup büyüdüğümüz topraklara vefa borcumuz var. Şükürler olsun ki bu borcumuzu ödemek için karşımıza birkez daha böyle bir fırsat çıktım. Mevla nasip eder bizlerde var gücümüzle çalışırsak bu hizmet yarışından zafer kazanarak çıkacağımıza inanıyorum. Dürüst, ilkeli ve şeffaf bir yönetim anlayışını Sudurağı Belediyesine kazandırmayı amaçlıyoruz"dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık