Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

07 Mayıs 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

MHP BAŞYAYLA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

MHP BAŞYAYLA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

 1967 yılından  itibaren Kasaba olan Başyayla’mızın, 3644 sayılı Kanunla İlçe statüsüne kavuşması sebebiyle, İlçemiz Malmüdürlüğünün kuruluşu ve faaliyete geçirilmesi aşamasında, görevli olduğum Ermenek Malmüdürlüğünden geçici olarak görevlendirildim.

Diğer Kamu Kurum ve Kuruluşlarının da çalışmalarını tamamlaması ile İlçemiz, 26 Ağustos 1991 tarihi itibariyle fiilen faaliyete geçmiştir.

Bu süreçte bir kaç ay geçici olarak görev yaptıktan sonra, 1991 yılı sonunda İlçemize naklen atandım. Sarıveliler İlçesindeki görevim de dahil olmak üzere, yaklaşık 22 yıldır bu vesile ile memleketimize             hizmet etmeye çalıştım.

Geçen zaman içerisinde, Merkezi ve Yerel yönetimler vasıtasıyla İlçemize birçok yatırım ve hizmet yapılmıştır. Bu konuda, Yerel ve Merkezi yöneticilerimizin imkânları ölçüsünde gereken çalışma ve gayreti azami derecede gösterdiklerine yürekten inanmaktayım. Bu vesile ile, yapılmış olan bütün çalışma ve hizmetlerde bulunan Mahalli ve Merkezi İdare Yöneticilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederken, bu konudaki çalışma ve gayretin bundan sonra da,  her şart ve konumda artarak devam etmesini diliyoruz.

 Memuriyetim gereği memleketimizde bulunmam sebebiyle; yatırım anlamında İlçemizde gerçekleştirilen  bir takım çalışma ve faaliyetlere yakinen vakıf olduk. Tabi ki bu konuda yapılan işlere ilave olarak, yerinde ve uygulanabilir yeni projelerle İlçemizin gelişmesine daha fazla katkı sağlanarak, diğer yandan sosyal ve kültürel yönüyle de daha modern ve yaşanılabilir mütevazi bir şehir görünümüne kavuşturulması gerektiğine inanmaktayım.

Bu çerçevede, İlçemizde görev yapan yerli veya yabancı memurlarımıza yönelik olarak, öncelikle barınma olmak üzere sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalar yapılarak, kendi ölçüsünde tercih edilebilir konuma getirilmesi,  bunun sonucunda, kısa görev sürelerinin uzatılmasına katkı sağlayacak çalışmalarla daha güzel ortamlar üretilerek, daha iyi konumlara getirilebileceğine inanmaktayım.

Diğer yandan İlçemizde ikamet eden vatandaşlarımızı bizzat yakından ilgilendiren ve geçim kaynağı durumundaki tarım ve hayvancılık konularında üretimin bitme noktasına geldiği, ayrıca bu yönde tarım ve hayvancılıkla ilgili elde edilen ürünlerin değerinde pazarlanıp satılamaması sebebiyle, vatandaşımızın emeğinin karşılığını bulamaması sonucu, bu işlerin tamamen bitme noktasına kadar geldiği malum üzere, bu durumun İlçe halkının tedirginliğine ve umutsuzluğuna sebebiyet verdiği aşikardır.

Diğer taraftan; İlçemizde yetişen genç nesil ise, bu duruma yeteri kadar direnç gösterememekte, bu sebeple İlçeden başka memleketlere göç vuku bulmaktadır.  Bunun sonucu ise, İlçe nüfusumuz her geçen gün azalmakta, dolayısıyla İlçede ekonomik durgunluk ve durağanlık ile birlikte hareketsizlik meydana gelmektedir.

Yukarıda bir nebze olsun açıklamaya çalıştığım sorunların; yerinde, isabetli, uygulanabilir ve İlçemizin ihtiyacına ve vatandaşımızı bizzat ilgilendiren proje ve çalışmalarla aşılabileceğine, bu konuda yapılması gereken tüm iş ve işlemlerin öncelikle yerel yönetimler vasıtasıyla çözülebileceğine, tüm olumsuzluk ve sorunların Başyayla’nın kaderi olmayacağına yürekten inandığım için, daha fazla çalışma ve gayretle bu konuda herkes ve her kesimle bilgi alışverişleriyle istişarede bulunmak, fikir üretmek ve meydana gelecek projelerle İlçemize daha fazla iş gücü ve ekonomik değer sağlanarak, İlçe halkımızın refah seviyesini daha da yükseltmek ve katkı sağlamak amacıyla, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde İlçemizin Belediye Başkanlığına aday  oldum.

Bu süreçte yeri geldikçe açıklanacak plan ve projelerle, yukarıda anlatmaya çalıştığım birçok işin ve sorunun üstesinden gelinebileceğine inanmaktayım. Bu hususta herhangi bir farklılık gözetmeksizin, İlçemizin geleceğine yönelik yapılması gereken tüm iş ve çalışmaların ortaya çıkarılarak uygulanması  ve hayata geçirilmesi aşamasında; katkı sağlayacak tüm düşünce, görüş ve önerilere her zaman açık olduğumu ve hepsinin değerli olduğunu, önce Allahın izni ile değerli vatandaşlarımızın da teveccüh göstermesi halinde, yapılacak veya yapılması gereken bütün çalışmalarda önceliğin dürüstlük ve doğruluk ilkeleri doğrultusunda samimiyet ve güven içerisinde, her iş ve proje neticesinde kazananın, her zaman öncelikle Başyayla olması gerektiğinin bilinci ve inancı ile; tüm Başyayla’lı hemşerilerimin destek ve dualarını bekler, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ederim.
               Hakkı GÖKSU   
       Milliyetçi Hareket Partisi 
 Başyayla Belediye Başkan Adayı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık