Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

30 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Kütüphaneler Haftası Kutlama Etkinliği

Kütüphaneler Haftası Kutlama Etkinliği

 Bu yıl 50. si düzenlenen Kütüphaneler Haftası kutlamaları çerçevesinde 12.30 ile 13.30 saatleri arasında yapılan etkinliğe; Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta, daire müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Kütüphanelerin daha etkin kullanımı ve okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap sevgisini artırarak okuyucuların daha çok kitaplardan yararlanmaları için mart ayının son pazartesi günü ile başlayan hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu amaçla programa katılan protokol üyelerine, öğretmen ve öğrencilerle vatandaşlara dağıtılan kitaplarla yarım saat okuma etkinliği yapıldı.

Bu yıl Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Okuma Zamanı projesi de kitap okuma alışkanlığı oluşturmayı ve bu alışkanlığı güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Proje kapsamında seminerler, yarışmalar ve kitap okuma etkinleri düzenleniyor.























Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık