Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

26 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

AK Parti'den muhteşem aday tanıtım programı

AK Parti'den muhteşem aday tanıtım programı

AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü haber sitemize yaptığı açıklamada bu hafta muhteşem bir programla aday tanıtım programı yapacak. Perşembe günü saat: 11.00'de otağ tesisinde düzenlenecek olan programa Lütfi Elvan'ın da katılacağını belirtti.

Nazmi Ünlü haber sitemize yaptığı açıklamada şunları söyledi; " AK Parti Karaman teşkilatı olarak 7 haziran seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz. Allah nasip ederse bu 16 Nisan perşembe günü Otağ tesislerinde aday tanıtım programı gerçekleştireceğiz. Karaman Milletvekili adaylarımız sayın Recep Konuk ve sayın Recep Şeker beyin tanıtım programında, şeherimizin gururu eski Ulaştırma bakanımız ve Antalya Milletvekili adayımız Lütfi Elvan beyde teşrif edecekler. Aziz Karaman'lı hemşerilerimi 16 Nisan Perşembe günü saat: 11.00'de Otağ Öğretmenevi tesislerine bekliyoruz." dedi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık