Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

27 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Oktay Yılmaz MHP İl Başkanı oldu

Oktay Yılmaz MHP İl Başkanı oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman il teşkilatı bugün il kongresini gerçekleştirdi. Denizli Milletvekili ve Başkanlık Divanı Üyesi, Araştırma-Strateji Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Emin Haluk Ayhan ve Karaman eski Milletvekili Hasan Çalış'ın katıldığı program yoğun ilgi ile gerçekleşti.

17 yıl boyunca Karaman il Başkanlığı yapan İsmet Hatipoğlu, teşkilatta emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERİN VİDEOSUNU TIKLA İZLE

Görevi alan Av. Oktay Yılmaz ise, herkesi kucaklayacaklarını söyleyerek MHP'yi iktidara taşıyacaklarını söyledi. İl Başkanlığına gelmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür eden Oktay Yılmaz şunları söyledi; " Değerli ülküdaşlarım,

Hepimizin malumu olduğu üzere rüşvet operasyonundan ve paralel yapıdan bahsetmeden geçemeyeceğim. 14 aralık 2013 tarihinde ülkemizde en büyük rüşvet operayonu yaşanmıştır. Bir hukukçu olarak söylemeliyim ki kişilerin masumiyet karinesi ve soruşturmanın gizliliği en önemli ilkedir. Lakin ortaya konulan görüntü, ses kayıtları kapsamlı ve cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir yolsuzluk olduğunu açıkça göstermektedir. 17 aralık’tan itibaren hükümet yargıya musallat olmuş, operasyonların içini boşaltma gayretine düşmüş, yüzü aşkın hakim ve savcının yeri değiştirilmiş, altı bine yakın emniyet mensubu görevinden alınmış, birçok kamu kurumlarında haksız tayinler yapılmıştır.
 
Bütün bunların nedeni yolsuzlukların üstünün örtülmeye çalışılmasıdır. Bu işi paralel devlet, paralel yapı yaptı diye bir slogan geliştirdiler. Bu yapıya dair tek bir somut delil ortaya konulmamıştır. Oysa asıl paralel yapı güneydoğudadır. 1984 yılında bölücü başının başlattığı isyan hareketi milletimizin birliğine, devletimizin bekasına yapılan saldırılar sonunda binlerce evladımız şehit olmuştur. Hiçbir zaman terörün siyasallaşmasına, meşrulaşmasına Ak Parti hariç hiçbir hükümet müsaade etmemiştir. Sözde açılım, barış süreci denen paketlerle maalesef hergün birlik ve beraberliğimizden bir tuğla kopartılmıştır. Bu süreç tamamen gayri meşru bir süreçtir, bunun hiçbir anayasal zemini yoktur, hiçbir siyasal meşruiyete dayanmayan bir ihanet projesi yürütülmektedir. Hükümet yetkilileri buna devlet projesi demektedir.
 
Bölücü başı ile gizli bir anlaşma yapılmıştır. BOP bu işin ortağıdır. Bu süreç vatandaşlarımızdan gizlenerek yürütülmektedir. Ülkemizin büyük bir kısmında maalesef güvenlik güçlerimiz o bölgeleri terk etmiştir. PKK ve KCK’ya bu bölgeler teslim edilmiştir. Oralarda istedikleri gibi otorite kurmuşlardır. Esas paralel yapılanma denen yapılanma ülkemizin o bölgesinde gerçekleşmiştir. İstediklerini kandile kaçıran bu hainler, istediklerinden haraç, vergi almaktadır. Devletin o bölgesi için söz hakkı hainlerle paylaşılmıştır. Ak Parti bu paralel yapılanmaya kayıtsız kalmaktadır.
 
Sözde barış süreci yürüttüğünü ve kardeşlik inşa etme gayretinde olduğunu söyleyenler Suriye, mısır, Filistin, Musul, Kerkük, doğu Türkistan, Uygur özerk bölgesi için aynı hassasiyet ve eşit yaklaşımı göstermemiştir. Bunların bazıları üstün hassasiyet görürken diğerleri umursanmamıştır.
 
Ayrıca evlerinden sabaha karşı apar topar alınan gazeteciler, vatan haini gibi gösterilmeye çalışılan güzide paşalar ve daha niceleri çeşitli yaftalarla hapse atılırken ileri demokrasiden bahseden yandaş gruplar şimdi sıranın kendilerine geldiğini görünce ‘ Basına Darbe’ naraları atmaktalar. Oysa biz Milliyetçi Hareket olarak o gün Aziz yıldırım, Hanefi avcı, Mustafa Balbay, nedim Şener, Ahmet şık, engin alan ve diğerleri için hangi adalet ve ileri demokrasiyi istemişsek, bugün Ekrem dumanlı ve hidayet karaca için de aynı noktadayız. Görülüyor ki vatandaşa ‘ makül şüphe ‘ ile yaklaşanlar kendilerine ‘ Masumiyet Karinesi’ kılıfı üretiyor. Halen yandaş olmakta kararlı, gerçeklerin üzerini örtme gayretinde olan guruplara sözüm şudur ki Zaman yaşananlardan ders alma zamanı.
 
Vatan olmazsa hiçbir şeyin olmayacağı aşikârdır. Biz ülkücüler olarak tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek dilin teminatıyız. Biz bu sinsi kuşatmayı yararız, biz bu hain planları bozarız, Bir Millet Uyanacak, Türkiye’nin Kalbi MHP’de Atacak. Ne Mutlu Türküm Diyene.''

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık