Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

27 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

NELER KAÇIRDIK NELER:0-0

NELER KAÇIRDIK NELER:0-0

 Emniyet küfür gerekçesi ile 33 taraftarı gözaltına aldı, rakip takımdan Necip kırmızı kart gördü

STAD:Kemal Kaynaş

HAKEMLER:Osman Doğan(XX),Mehmet KAYA(XX),Gökhan Barçın(XX)

KARAMAN BELEDİYESPOR:Gökhan(XXX)-Samet(X),Yunus(XX),Zekeriya(XX),Bayram(X)-Muzaffer(X),Samet(X)(Cihan Kutan X)Erdal Fırtına(XX)(M.Şerif X)-Adil(?),Çetin(X),Yusuf(X)

KAYSERİ YOLSPOR:Mustafa(XX)-Yavuz(XX),Mustafa(XX),Levent(XX),Selçuk(XX)-Onur(XX),İsmail(XX),Necip(XX)-Burak(XX),Serkan(XX)(Selahattin XX),Serhat(XX)

 

Bölgesel Amatör küme futbol ligi 5.grubundaki temsilcimiz Karaman Belediyespor, evinde Kayseri Yolspor ile yenişemeyerek 1-1 berabere kaldı ve üst taraftaki ekiplerin kayıp etmesi ile çok büyük bir fırsatı da tepmiş oldu.

Maça her iki takımda temkinli başladı. Konuk takımın daha maçın aşından itibaren oyunu bir puan üzerine kurduğu gözlendi.

15.dakikada Yusuf’un kornet atışında Zekeriya’nın plasesi yan direkten geri döndü.

43.dakikada gelişen Karaman atağında faul pozisyonuna Adil itiraz etti, daha sonra hakem oyunu durdurarak küfür ettiği gerekçesi ile kırmızı kartla oyun dışı bıraktı ve ilk yarı 0-0 sona tamamlandı.

İKİNCİ YARI

52.Dakikada bu defa konuk ekipten Necip kırmızı kart gördü

60.dakikada Erdal’ın ceza alanı dışından sert şutu auta çıktı.

63.dakikada Yolspor atağında Serhat’ın vuruşunda kaleci Gökhan gole izin vermedi.

82.dakikada Selçuk’un frikik atışında 90 ‘ a giden topu kaleci Gökhan son anda kornere çelerek, takımı adına büyük katkı sağladı ve maçta başladığı gibi 0-0 sona ererken, takımlar puanları paylaştılar,

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık