Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

26 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Taşçı: Yorum yapma lüksümüz yok

Taşçı: Yorum yapma lüksümüz yok

 Kendisini ziyaret eden belediye başkanlarıyla birlikte basın toplantısı düzenleyen MHP İl Başkanı Tarık Taşçı, belediye başkanlarının hizmet çeşmesinin sürekli akmasını sağlayarak halkla derin gönül bağı kurduğunu söyledi. Taşçı, “AKP’nin kendinden olmayan belediyelere uyguladığı engellemelere rağmen hizmetlerini aksatmadan yürüttükleri ve mevcut baskıya karşı koydukları için belediye başkanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Sayın belediye başkanlarımızın bu ziyaretleri bizlere moral vermiş ve bundan sonraki çalışmalarımızda birlik ve beraberlik güdüsü ile hareket edeceğimizin en temel göstergesi olmuştur. Yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Konyamızdaki 31 ilçe belediyesinin tamamına talip olduğumuzu ve 31 ilçe belediye başkanlığı ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanlığını da partimize kazandırarak hedeflediğimiz başarıyı taçlandırmaya kararlı olduğumuzu buradan ilan etmek istiyorum” dedi.


"YORUM YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK"
MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Konya'nın da aralarında bulunduğu bazı il başkanlarının mahkemeye gidecekleri yönündeki açıklamaların hatırlatılması üzerine Taşçı, “Bu parti genel merkezimizin bir kararıdır. Bu kararın üzerine bizim yorum yapma gibi bir lüksümüz yoktur. Bize bir görev verilmiştir. Bizim amacımız bu görevi layıkıyla yapabilmek. Geleceğe dönük başarılı çalışmalara imza atabilmektir. Arkadaşlar hukuki haklarını arayabilirler. Neticede kanun herkese eşittir. Takdir mahkemelerin ve o arkadaşlarındır. Biz işimize bakarız. O konular bizim dışımızdadır” şeklinde yorumladı.

"BİRLİK VE BERABERLİĞİ ÖNEMSİYORUZ"
Ziyarete gelen belediye başkanları adına konuşan Ereğli İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, MHP Konya İl Teşkilatını ziyaret ederek yeni göreve atanan yönetime başarılar dilediklerini belirtti. Oprukçu sözlerine şöyle devam etti; "İnşallah bu süreçte partimizin iktidara yürüyüşünde Konya’nın çok önemli bir kilometre taşı olacağına inanıyoruz. Bu manada da Konya’nın birlik ve beraberliğini çok önemsiyoruz. Konya’da hareketin kendi iç mücadelesini bitirmiş, artık halkın gönlünde, yüreğinde sel olacak bir ilgi, alaka ve iltifat görmesini arzu ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi kendi mensuplarını ötekileştirmeden kucaklayarak inşallah el birliği, gönül birliği içerisinde Konya’da MHP’li belediye başkanlarının ortaya koyduğu başarının halkımız tarafından da sağlıklı algılanmasına vesile olacak ve yeni belediyelerle, büyükşehir belediyesiyle birlikte inşallah Türkiye’ye Konya’dan muhteşem bir ses verileceğine inanıyoruz."
Ziyarete Ereğli, Seydişehir, Çumra, Kadınhanı, Bozkır ilçesi belediye başkanları ve bazı belde belediye başkanları katıldı.

Kaynak:merhabahaber.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık