Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

08 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Kültürel Etkinlikler Zinciri

Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Kültürel Etkinlikler Zinciri

 11 Mayıs 2013 Salı günü Piri Reis Kültür Merkezi’nde yapılacak etkinliklerin ilki “Seni Ne İhtiyarlattı?” başlığını taşıyor. Hz.Peygamber (s.a.v.)’in  “Beni Hûd İhtiyarlattı” hadis-i şerifinden yola çıkılarak hazırlanan projede öncelikle öğrenciler tarafından sene içinde Karamanlı ihtiyarlarla yapılan mülakatlardan oluşan kısa belgeseller yer alıyor. Şiir ve müzik dinletisinin de yer aldığı etkinlik 11 Mayıs 2013 Salı günü saat 16.30’da başlıyor.

Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin hazırladığı bir diğer etkinlik ise Necip Fazıl Kısakürek’in aynı adlı eserinden uyarlanan Yûnus Emre başlıklı tiyatro.  Hz.Yûnus’un memleketi olan Karaman’da Hz.Yûnus’un hayata bakışının yanı sıra, insanların Hz.Yûnus’a ve hayata bakışına dair yaklaşımları da irdeleniyor.  Hz.Yûnus’u anlamaya ve anlatmaya dönük etkinlik ise yine 11 Mayıs 2013 tarihinde Salı günü saat 20.30’da başlayacak.  


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık