Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

07 Mayıs 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

MÜMİNE HATUN KÜLTÜR MERKEZİ’NDE KURSLARI BAŞLIYOR

MÜMİNE HATUN KÜLTÜR MERKEZİ’NDE KURSLARI BAŞLIYOR

 27 branşta açılacak kurslarda hanımlar; spor yaparak formlarını korurken, konusunda uzman olan eğitimcilerden aldıkları bilgilerle de kendilerini yetiştirecek.

Hünerlerini geliştirmek isteyen hanımlarla dolup taşan merkezde; Bilgisayar, İngilizce, Hızlı Okuma, Rehberlik-Turizm, Büro Yönetimi ve Rehberlik, Fotoğrafçılık ve Grafik, Resim, Gümüş İşlemeciliği ve Kuyumculuk, Çini Boyama Sanatı, Kitre Bebek, El Dokuma Teknikleri, Ev Tekstili, Ahşap İşlemecilik, Kırkyama, İğne Oyası, El Nakışı, Kişisel Eğitim, Okuma-Yazma, Kur’an-ı Kerim Okuma ve Anlama, Aile ve Tüketici Bilimleri, Görgü Kuralları, İlkyardım, Saz, Keman, Gitar, Ney ve Spor dallarında Halk Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak kurslar düzenlenecek.

Yeni kurslarla ilgili bilgi veren Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Uğurlu şunları söyledi. “Kurslarımızda eğitim gören üyelerimiz sadece el becerisi veya eğitim alanında kendini geliştirmiyor, aynı zamanda arkadaşları ile beraber uyum içerisinde bir sınıf ortamında beraber yaşamayı, isterse birçok şeyi başarabileceğini öğreniyor. Mümine Hatun Kültür Merkezi’ne gelen hanımların özgüvenleri yükseliyor. Üyelerin birbirleri ile olan diyalogları sayesinde günlük hayatta işine yarayacak pratik bilgiler de paylaşılmış oluyor. Bu yüzden burası bir lokal olmaktan çok günlük hayatın stresine takılmış hanımlarımız için burası tam bir deşarj merkezi. Hanımlarımız burada sporla, pilatesle stresten ve fazla kilolarından kurtuluyor; kurslarla da kendilerini geliştiriyor. Hanımlarımızı merkezimize bekliyoruz.”

Spor dışında tüm kursların ücretsiz olduğu Mümine Hatun Kültür Merkezi’ne kayıt yaptırmak isteyen hanımlar; T.C. Kimlik ve Telefon numaraları ile başvurabilecek ve 212 22 10 numaralı telefondan da bilgi alabilecekler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık